Повратите изгубљене фотографије уз невероватне апликације

Published by ed2x on

Изгубили сте своје фотографије? Не брините, ове апликације могу помоћи!

Anúncios

Губитак ваших фотографија може бити једна од најгорих ствари које се могу догодити било коме. Ово може бити због квара уређаја, вируса или чак људске грешке.

Међутим, то не значи да треба да одустанете и одустанете од наде да ћете их поново добити. Уз помоћ правих апликација, можете лако да повратите своје драгоцене фотографије.

Ево неких од најбољих апликација доступних на тржишту за враћање изгубљених фотографија:

ЕасеУС МобиСавер

Anúncios

ЕасеУС МобиСавер је одличан алат за враћање изгубљених фотографија на иОС и Андроид уређајима. Једноставан је за коришћење и омогућава кориснику да опорави фотографије које су случајно избрисане или изгубљене услед пада система.

Апликација нуди бесплатну верзију која вам омогућава да опоравите до две фотографије истовремено, док премиум верзија нуди напредније функције.

ДискДиггер

ДискДиггер је још једна популарна апликација за враћање изгубљених фотографија на Андроид уређајима. Може да поврати избрисане фотографије као и слике које су сачуване на СД картици уређаја.

Апликација нуди интерфејс прилагођен кориснику и омогућава кориснику да прегледа фотографије пре него што их опорави.

Стеллар Дата Рецовери

Anúncios

Стеллар Дата Рецовери је свеобухватни софтвер за опоравак података који вам омогућава да вратите изгубљене фотографије на Виндовс и Мац уређајима.

Међутим, апликација је способна да поврати фотографије, видео записе и друге датотеке изгубљене услед пада система, напада вируса или случајног брисања.

Нуди бесплатну пробну верзију као и премиум верзију са напреднијим функцијама.

Помоћу ових апликација можете лако да повратите изгубљене драгоцене фотографије. Важно је запамтити да у неким случајевима потпуни опоравак фотографија можда неће бити могућ.

Међутим, ове апликације повећавају шансе за враћање што више изгубљених фотографија.

Иако су ове апликације веома ефикасне у опоравку изгубљених фотографија, важно је да будете пажљиви када користите уређаје и редовно правите резервне копије како бисте избегли губитак података у будућности.

На крају крајева, превенција је увек боља од лечења.

  1. EaseUS MobiSaver
  2. DiskDigger
  3. Stellar Data Recovery

Све у свему, губитак фотографија је ноћна мора, али постоји светло на крају тунела. Помоћу ових моћних апликација можете брзо и лако повратити изгубљене слике.

Дакле, не брините ако сте већ изгубили своје фотографије, једноставно испробајте једну од ових невероватних апликација и гледајте како се ваше фотографије поново појављују.


0 Comments

Deixe um comentário

Avatar placeholder

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *